Wouter Vrancken: "Wij zitten niet in een dip" & "Wij kunnen standhouden in top 6"

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Wouter Vrancken: "Wij zitten niet in een dip" & "Wij kunnen standhouden in top 6"
Foto: © photonews

Ondanks een magere een op zes in de recente thuiswedstrijden tegen STVV en Charleroi staat Malinwa nog steeds op een knappe vierde plaats. Halverwege de reguliere staan de troepen van Wouter Vrancken dus in die fel begeerde top 6. Zondag staat KV voor een moeilijke verplaatsing naar Standard.

Op de wekelijkse persbabbel wil Wouter Vrancken niets horen van een vormdip of wat dan ook. "We zitten helemaal niet in een dip. We hebben al vaker bewezen dat we kunnen rechtstaan na een tegenslag. Ik ben ervan overtuigd dat we tot het einde van de competitie kunnen standhouden in die top 6."

Zondag staat KV Mechelen voor een zware klus: een verplaatsing naar Standard, dat eerder deze week nog knap Frankfurt versloeg in de Europa League. "Sterk wat ze gedaan hebben, maar zondag wordt een heel andere match. Standard zal veel meer initiatief tonen en minder vanuit het blok spelen. Wij kunnen de wedstrijd zonder enige druk aanvatten", besluit Vrancken, die geen beroep kan doen op zijn geschorste aanvoerder Onur Kaya.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties