Lokerse supportersclub laat zich uit over de eerste periode: "Hij was het enige lichtpunt"
Nils Wens
| 0 reacties

Volgens supportersclub 't Kapelleken was Beridze het enige lichtpunt

Lokerse supportersclub laat zich uit over de eerste periode: "Hij was het enige lichtpunt"

Sporting Lokeren speelt vanavond thuis tegen Lommel SK. Het is de eerste speeldag van de eerste periode en dus is deze wedstrijd meteen cruciaal als Lokeren mee wil doen voor de tweede periodetitel.

Supportersclub 't Kapelleken komt nog even terug op de eerste periode. De resultaten waren volgens hen te wisselvallig. "De eerste periode was een dikke tegenvaller. Telkens de trein vertrokken leek, stokte de motor opnieuw. Ook de vele wijzigingen in de ploegopstelling deden daar geen goed aan."

Toch zagen ze één lichtpunt in de ploeg. "Het lichtpunt was zonder enige twijfel Beridze. Zijn statistieken, 5 doelpunten in 8 wedstrijden, tonen dat ook. Voor de rest zijn er weinig uitblinkers, of in ieder geval niet constant."

Grootspraak

Volgens de supportersclub beginnen enkele supporters af te haken. Volgens hen is daar een goede reden voor. "De flow van het #wijzijnlokeren-gebeuren is toch wel weg. Mensen beginnen af te haken, mede doordat de hoge verwachtingen niet worden ingelost. Lokeraars houden van eerlijkheid en bescheidenheid, niet van grootspraak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties