📷 Dedryck ... Batshuayi: grappige truitjesblunder in Rusland - België, Batsman reageert

Tijdens de tweede helft stond Michy Batshuayi op het veld tussen minuut 46 en 56 en daarna ook nog eens vanaf minuut 77. Enfin, zijn truitje dan toch ...

UPDATE: ook Michy Batshuayi heeft gereageerd op het hele voorval. "Hij heeft zijn droom gerealiseerd", prikte hij richting Boyata.

De wedstrijd tussen de Russen en de Rode Duivels was nooit écht een wedstrijd, want de 1-4 weerspiegelde zelfs nog niet helemaal de waardeverhoudingen.

Dedryck ... Batshuayi

Maar er was wel een grappig moment, want Dedryck Boyata begon aan de tweede helft ... met het truitje van Batshuayi aan.

Dat werd pas na een kleine tien minuten opgemerkt, waardoor er pas dan aan vervanging van het truitje kon gedacht worden. "Riskeren we nu een 5-0 nederlaag?", opperde Jan Mulder in de studio van VTM. Neen: zo'n foutje kan gebeuren en heeft geen gevolgen an sich.