Peter Maes boekt 7 op 9 met Lommel SK: "We hebben met een heel groot hart gespeeld"
Nils Wens vanuit Lokeren
| 3 reacties

Lommel SK heeft een knappe overwinning geboekt op het veld van Sporting Lokeren

Peter Maes boekt 7 op 9 met Lommel SK: "We hebben met een heel groot hart gespeeld"

Na de wedstrijd Sporting Lokeren - Lommel SK ging het vooral over de nederlaag van de thuisploeg en Glen De Boeck, maar de bezoekers hebben wel een knappe overwinning geboekt. Peter Maes en zijn mannen pakken zo 7 op 9.

Peter Maes zag zijn ploeg goed starten. "We raakten goed uit de pressing van Lokeren en we konden af en toe gevaarlijk zijn. Daarna nam Lokeren stelselmatig over en ze kregen ook kansen om te scoren voor de rust."

Volgens de trainer van Lommel is het probleem bij Lokeren duidelijk. "Ze hebben een gebrek aan efficiëntie, want ze hebben genoeg kansen gehad om te winnen. Wij speelden met een heel groot hart en ik heb bij de rust ook gezegd dat mijn spelers moesten geloven."

Aabbou

Invaller Aabbou werd de held van de avond met een doelpunt. "Sanyang speelde niet goed en ik wilde hem eigenlijk al na 20 minuten vervangen. Aabbou viel dan in en hij wist wel de ruimtes te bespelen en de juiste positie te kiezen. We hebben nog momenten gehad in de omschakeling en onze centrale verdedigers speelden net zoals vorige week een sterke wedstrijd."

"Alle elementen moeten aanwezig zijn om een resultaat te boeken en we moeten er ook hard voor werken. We hebben nu 7 op 9 en het is belangrijk voor de groep om de flow te behouden. We moeten hard blijven werken en de focus op de volgende wedstrijd leggen", concludeert Maes. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties