Glen De Boeck enorm ontgoocheld, maar: "Ik kan mijn ploeg niets verwijten"
Nils Wens
| 7 reacties

Sporting Lokeren heeft met 0-1 verloren van Lommel SK

Glen De Boeck enorm ontgoocheld, maar: "Ik kan mijn ploeg niets verwijten"

Sporting Lokeren heeft op de eerste speeldag van de tweede periode verrassend verloren van Lommel SK. Het werd 0-1. Lokeren was duidelijk de betere ploeg, maar ze kenden heel wat pech. De bal wilde er absoluut niet in.

Volgens De Boeck leek het op de wedstrijd van vorige week tegen Roeselare. "We krijgen genoeg kansen om te winnen. Vorige week was hetzelfde verhaal. Wij missen gewoon te veel kansen om de wedstrijd naar ons toe te trekken en dan ben je als trainer gefrustreerd en dan is de groep gefrustreerd."

De Boeck legde op de persconferentie uit dat sommige beslissingen van de scheidsrechter twijfelachtig waren. "De ene is nog betwistbaar, maar er is ook een penaltyfase waarbij zelfs de journalisten zeggen dat er een tweede doelman in het doel stond."

"Het zit allemaal wat tegen en het is ambetant. Ik heb mijn spelers gefeliciteerd met hun wedstrijd. Ik kan niet zeggen dat het niet goed was, want we hebben 15 kansen gecreërd. Ik ben super ontgoocheld en het plakt 24u aan mijn lijf, maar ik kan niet zeggen dat ze niet gedaan hebben wat ik heb gevraagd. Er is alleen te weinig efficiëntie voor doel en daardoor gaat de tegenstander met de drie punten lopen", concludeert De Boeck. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties