Interview Brugse fans hebben vertrouwen in een goede afloop tegen Galatasaray: "Het is nu of nooit"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 1 reacties
Brugse fans hebben vertrouwen in een goede afloop tegen Galatasaray: "Het is nu of nooit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De match van Club Brugge dinsdagavond in de Türk Telekom Arena is van cruciaal belang, want bij een overwinning zijn de West-Vlamingen zeker van minstens de derde plaats in hun poule. Dan zijn ze meteen zeker van een Europees voorjaar.

Wallonia Bruges Army is de enige supportersclub van Club Brugge in Franstalig België en zowel uit als thuis zijn ze steeds vertegenwoordigd. Ook in Istanbul. "Het is een magnifieke stad met een culturele rijkdom van jewelste", aldus voorzitter Cyril Noël. "Alleen is het deze namiddag even opletten geblazen, want het kan er enkele uren voor de match heet aan toe gaan."

De sfeer in de Turkse heksenketel zal speciaal zijn, maar de Brugse supporters hebben vertrouwen in hun team. "Het is een belangrijke match en ik zou zeggen dat ze op de tweede plaats komt. Tegen Linz was het nog belangrijker want die gaf ons recht op de poulefase van deze Champions League."

Gehavend Galatasaray

Bovendien komen de Turken gehavend aan de aftrap. "Het wordt een lastige uitmatch, maar op sportief vlak is Club favoriet. Enkele sleutelspelers zullen er niet bij zijn: Falcao, Luyindama, Andone, Özbayrakli, Nzonzi en Akgün. En dan is Babel ook nog onzeker. Het is dus nu of nooit! Verliezen is uit den boze. Na wat ze in Bernabeu en het Parc des Princes hebben laten zien moeten de spelers nu in staat zijn om opnieuw iets neer te zetten", gaat Noël uit van de Brugse kwaliteiten.

"We zouden erg teleurgesteld zijn moesten we achter Galatasaray als laatste eindigen in de poule. We hopen dan ook op niets minder dan een eerste driepunter in deze campagne van de Champions League", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties