Meunier moet Hazard straks opvangen in de Champions League: "Ik ga hem vooraf niet te veel lastigvallen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Meunier moet Hazard straks opvangen in de Champions League: "Ik ga hem vooraf niet te veel lastigvallen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De mooiste affiche op deze speeldag van de Champions League is wellicht die tussen Real Madrid en PSG. In de heenmatch stak de Franse club er bovenuit en dat kan Thomas Meunier zich nog levendig herinneren.

PSG wil die knappe 3-0 zege uit de heenmatch bevestigen met een nieuw resultaat, maar op bezoek bij Real Madrid -in betere vorm dan op 18 september- wordt dat geen avondwandelingetje. Ook Hazard is in betere doen dan in Parijs.

Bij de vorige match kon Hazard het niet nalaten om zijn compagnon van bij de Rode Duivels te plagen. "Hij stuurde me toen een bericht om te vragen hoek ik had geslapen", onthulde Meunier bij Yahoo Sports. Daar zal Meunier na de 3-0 wel een gepast antwoord op hebben gegeven, hem kennende...

"Maar andersom ga ik hem nu niet te veel uitdagen. Ik ga hem een bericht sturen, maar we moeten voorzichtig zijn. Eden verkeert in een positieve spiraal. Als ik hem plaag, zal hij met plezier van een gepast repliek voorzien", zag Meunier in. En dat antwoord zou wel eens op het veld gegeven kunnen worden. De twee zijn normaal gezien elkaars rechtstreekse tegenstander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties