🎥 Een fabuleuze Messi breekt een record van Cristiano Ronaldo en Raul

Dante Bellon
| 0 reacties
🎥 Een fabuleuze Messi breekt een record van Cristiano Ronaldo en Raul
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor zijn zevenhonderdste officiële wedstrijd liet Lionel Messi nog eens al zijn talent bovendraven tegen Borussia Dortmund. Met een doelpunt en twee assists was hij zonder enige twijfel de man van de wedstrijd.

De jaren passeren, maar toch blijven ze gelijkaardig. Lionel Messi blijft verbazingwekkend wanneer hij een topdag kent. Dortmund en Witsel vonden gewoonweg de sleutel niet om de Argentijn af te stoppen. Messi voerde een solo op van begin tot einde. 

"Hij is onkenbaar gevaarlijk. Elke minuut van de wedstrijd moet je hem in het oog houden. Leo is de beste speler die ik ooit al ben tegengekomen", vertelde Dortmundverdediger Mats Hummels na de 3-1-nederlaag.

Lees verder onder de video.

Het was de eerste keer dat Messi de weg naar het net kon vinden tegen Dortmund. En voor zijn zevenhonderdste officiële wedstrijd, dacht Messi ook nog even aan een record te breken, namelijk dat van Cristiano Ronaldo en Raul. De balvirtuoos scoorde tegen de Borussen al tegen 34 verschillende ploegen in de Champions League.

Slechts vijf teams konden Leo afstoppen: Rubin Kazan, Atletico Madrid, Benfica, Udinese en Inter. Al kan die laatste de 35e club worden, want in december wacht Barça een trip naar Milaan. Arsenal is de "favoriete" tegenstander van Messi. Hij scoorde al negen doelpunten tegen de Gunners. AC Milan en Celtic delen de tweede plek met acht stuks.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties