Geen podium voor Cristiano Ronaldo op Gouden Bal? Niet volgens gelekte nota

Dante Bellon
| 6 reacties
Geen podium voor Cristiano Ronaldo op Gouden Bal? Niet volgens gelekte nota

Wordt het vanavond geen podiumplek voor Cristiano Ronaldo op het gala van de Gouden Bal? Volgens onder andere Marca en Daily Mail zou de Portugees naast het podium vallen. Zij hebben immers naar eigen zeggen de einduitslag al in handen.

Maandagavond wordt de Gouden Bal uitgereikt voor de beste speler van 2019. Favoriet is de Argentijn Lionel Messi. Virgil van Dijk wordt als grootste uitdager van Messi genoemd. Maar Marca en Daily Mail kwamen wel met een heel opvallend bericht.

De Spaanse en Engelse dagbladen kwamen met het nieuws immers de gelekte winnaarslijst al in handen te hebben en daaruit blijkt dat Cristiano Ronaldo naast de top-3 zou vallen. Lionel Messi zou de Ballon d'Or voor de zesde keer zou winnen en daardoor recordhouder wordt. 

Eén Belg in top-10

Eerste achtervolger zou Liverpoolverdediger Virgil van Dijk zijn met 64 stemmen minder dan de Argentijnse balvirtuoos. Zijn collega bij Liverpool, Mohamed Salah, zou de derde plaats innemen. Dat betekent dat er geen plaats zou zijn voor Ronaldo, die pas vierde zou worden. Sadio Mané (Liverpool) vervolledigt de top-5. Eden Hazard zou tiende en eerste Belg worden. 

Omstreeks half acht maandagavond zal er geweten zijn of Ronaldo wel degelijk naast het podium valt en wie de Gouden Bal in ontvangst mag nemen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties