Fitte Defour is nieuw luxeprobleem voor Bölöni: Alexis De Sart opnieuw het kind van de rekening?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 18 reacties

Wie bij Antwerp moet zijn plaats afstaan nu Steven Defour weer fit is?

Fitte Defour is nieuw luxeprobleem voor Bölöni: Alexis De Sart opnieuw het kind van de rekening?

Steven Defour is terug! Goed nieuws voor Laszlo Bölöni die nu weer beroep kan doen op een van zijn grote namen, maar ook een luxeprobleem. Net nu het zo goed draait moet hij zijn middenveld omgooien.

Na de hamstringblessure die hij begin oktober opliep tegen Standard trainde Steven Defour het voorbije weekend weer mee bij de Great Old. Voor de bekermatch tegen Genk zal Laszlo Bölöni wellicht geen risico nemen met zijn blessuregevoelige middenvelder, maar voor de competitiematch aanstaande zaterdag is hij in principe wel klaar.

En wat gaat de Roemeense trainer dan doen? Zal hij Alexis De Sart al meteen slachtofferen voor Defour? Het 23-jarige loopwonder vormde een solide middenveld met Haroun in de recente 10 op 12 tegen Club Brugge, Gent (2x) en KV Mechelen. Hij dook overal op het veld op, zorgde ervoor dat de creatieve jongens zich kunnen uitleven en gaf vrijdag nog de assist voor Mirallas.

De Sart is een van de best renderende zomertransfers, ondanks de grote namen die zijn gearriveerd. Toen Defour debuteerde voor Antwerp verdween De Sart prompt naar de bank. Daarna was hij drie weken uit roulatie na een trap die hij incasseerde op training. Toen hij opnieuw fit was, zat Defour in de lappenmand. Zo losten de problemen zich vanzelf op voor Bölöni.

Nu ziet het er niet zo naar uit. Roteren is natuurlijk ook een optie. Zo doet hij het ook met Refaelov, Mirallas, Lamkel Zé en Ivo Rodrigues. Met zijn grootste vedette, Dieumerci Mbokani, ligt dat wat moeilijker. Geldt hetzelfde voor Defour, net zoals 'Mbo' de chouchou van D'Onofrio en Bölöni?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties