Interview Frederik Boi heeft leuke anekdote over de moeilijkste tegenstander uit zijn carrière: "De tactische bespreking was hilarisch"

Nils Wens
| 0 reacties
Frederik Boi heeft leuke anekdote over de moeilijkste tegenstander uit zijn carrière: "De tactische bespreking was hilarisch"
Foto: © Photonews

Frederik Boi heeft een mooie carrière gehad in de Belgische competitie. Hij speelde zeer lang bij Cercle Brugge en hij heeft ook een tijd bij OH Leuven gespeeld. In een exclusief interview vertelde hij over de moeilijkste tegenstander uit zijn carrière.

Boi moest niet lang nadenken om de moeilijkste tegenstander uit zijn carrière te kiezen. “Dan kies ik voor Mbark Boussoufa. Ik heb een paar keer tegen hem gespeeld, maar één keer was de tactische bespreking hilarisch.”

“Bij de tactische bespreking hadden we het altijd over de pluspunten van de tegenstanders. De trainer van toen zei tegen mij dat Boussoufa tweebenig was, dat hij naar links kon gaan, maar ook naar rechts en dat hij diep kon gaan, maar ook kon terugkeren.”

Boi had dus nog een heleboel vragen. “Ik keek naar de trainer en ik zei “ja, wat nu?” en de trainer zei “ja, het gaat gewoon een moeilijke match worden.” Het werd ook een moeilijke match (lacht). Als Boussoufa een goede dag had, kon je er ook gewoon niks tegen doen”, aldus Boi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties