Raphaël Varane: "De beste zijn in Europa"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Brugge
| 0 reacties

Raphaël Varane hoopt dat Real Madrid opnieuw de Champions League wint: "De beste zijn in Europa"

Raphaël Varane: "De beste zijn in Europa"
Foto: © photonews

Real Madrid won woensdagavond met 1-3 op het veld van Club Brugge. Los Merengues was efficiënter dan Blauw-Zwart in de zone van de waarheid en bereikt dus de achtste finales in de Champions League, iets wat eerder al vastlag.

Real Madrid nam woensdagavond de maat van Club Brugge met 1-3 en gaat naar de volgende ronde in de Champions League. Madrid eindigt tweede achter PSG. "We eindigen de groepsfase met een overwinning. Het klassement verandert niet, maar het is altijd goed om op ons ritme te blijven. Een goede dynamiek. Voor het einde van het jaar resten ons nog enkele wedstrijden, die we in schoonheid willen afsluiten", zei Raphaël Varane na afloop van de wedstrijd.

De Koninklijke gaan dus door naar de achtste finale van de Champions League, een competitie die de Madrileense club koste wat kost graag maar weer zou winnen. "Het is nog steeds ons doel. We hebben de motivatie en de goesting om de beker met de grote oren te winnen. De beste zijn in Europa", ging Varane verder.

Over Rodrygo, die zijn vierde doelpunt al maakte deze jaargang, had de verdediger nog enkele woorden klaar. "Hij is een jonge speler die heel matuur is en inteligent. Hij toont mooie dingen en we zijn blij dat hij erbij is. Een echte meerwaarde voor het team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties