Simon Deli teleurgesteld, maar ambitieus voor het vervolg: "Zo ver mogelijk geraken, tot in de finale!"
Hannes Van Gael Alexandre Fiammetti
Hannes Van Gael en Alexandre Fiammetti vanuit Brugge
| 17 reacties

Simon Deli was teleurgesteld na de nederlaag tegen Real Madrid, maar ambitieus voor de Europa League

Simon Deli teleurgesteld, maar ambitieus voor het vervolg: "Zo ver mogelijk geraken, tot in de finale!"
Foto: © photonews

Ook de zesde in de groepsfase van de Champions League wist Club Brugge niet winnend af te sluiten. Real Madrid won met 1-3 op het veld van de West-Vlamingen.

Na drie gelijke spelen uit vijf wedstrijden wou Club Brugge de campagne in schoonheid afsluiten. Met een zege dus, maar die kwam er tegen een volwassen Real Madrid niet. 'De Koninklijke' nam in de tweede helft de maat van de Belgische competitieleider. Het was iets doeltreffender in de zone van de waarheid.

"Het is jammer voor het publiek. We hadden beter willen doen door hen een zege te schenken", was Simon Deli teleurgesteld na de 1-3 tegen Real Madrid. "Ze hebben drie kansen gehad en daarin het verschil gemaakt. Als wij onze eerste kans hadden gescoord (grote mogelijkheid van Tau, gekeerd door Areola, nvdr.) dan had de match er helemaal anders uitgezien. We moeten leren uit onze fouten en uit deze matchen op een erg hoog niveau."

Maar Club plaatste zich als derde in de poule wel voor de knock-outfase van de Europa League. "Onze ambitie is om zo ver mogelijk te geraken. Tot in de finale! Daar zullen we alles aan doen. Of dat nu tegen een grote tegenstander is of niet, we moeten klaar zijn voor eender wie", besloot de Ivoriaanse international. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/8 Finales (H)

Nieuwste reacties