Bernd Storck "heel ontevreden": "Waarom lukt het in die andere matchen wel?"
Dante Bellon
| 6 reacties

Bernd Strock "heel ontevreden": "Waarom lukt het in die andere matchen wel?"

Bernd Storck "heel ontevreden": "Waarom lukt het in die andere matchen wel?"
Foto: © photonews

Twee wedstrijden, twee nederlagen, zes geïncasseerde doelpunten en geen enkel doelpunt gescoord. Sporting Charleroi lag het Cercle Brugge van Bernd Storck niet zo goed dit seizoen.

Het was tegen Charleroi dat de Duitse coach van de Vereniging zijn debuut maakte in Brugge. Toen al was hij zeer teleurgesteld na de nederlaag. Zaterdagavond was hij dat eens te meer. "Absoluut, omdat we goede dingen hebben laten zien sindsdien. Tegen Anderlecht, Standard en Genk hebben we onze waarden getoond."

Maar tegen Charleroi viel dat opnieuw in duigen. "We hebben voor geen enkele dreiging gezorgd, en dat in tegenstelling tot de voorgaande weken. En dan hadden we nog het geluk dat we met slechts één doelpunt achter de kleedkamer ingingen. Na de pauze was de wedstrijd snel gespeeld."

Maar het is vooral het gebrek aan inzet waar Storck zich aan stoorde. "We kunnen geen wedstrijden spelen door op deze manier aan de start te komen. Als we ons willen redden, dan moeten we het veel beter gaan doen", besloot de Duitser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties