Laszlo Bölöni kan beroep doen op Steven Defour: "Maar alle opties liggen open"

Dante Bellon
| 0 reacties
Laszlo Bölöni kan beroep doen op Steven Defour: "Maar alle opties liggen open"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Goed nieuws voor Antwerp. Voor de bekerwedstrijd op Standard kan het dan toch beroep doen op Steven Defour. De middenvelder stond dinsdag weer op het trainingsveld.

Het is geleden van de thuiswedstrijd tegen Standard dat Steven Defour nog op een voetbalveld stond. Na een revalidatie van meer dan twee maanden van een kuit- en hamstringblessure trainde Defour vanochtend weer mee met de Great Old. 

En meer goed nieuws voor Antwerp. Trainer Laszlo Bölöni nam de 31-jarige Mechelaar meteen op in de selectie. Of hij meteen aan de aftrap verschijnt op Sclessin is nog een groot vraagteken. De middenvelder had de afgelopen dagen nog last van de onderrug.

Maar Bölöni kampt met een probleem op het middenveld. Na de wedstrijd tegen Eupen kwam aan het licht dat Faris Haroun een breukje in de hand opgelopen. "We zien wel hoe we dat oplossen", liet Bölöni in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws optekenen. "Met De Laet, Seck of Buta gaan we meer de verdedigende tour op. Een offensievere oplossing zoals tegen Eupen kan ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties