CEO reageert opgelucht nu Lierse Kempenzonen de degradatiedans ontspringt: "Door het oog van de naald gekropen"
Redactie
| 0 reacties

De CEO van Lierse Kempenzonen reageert bijzonder opgelucht omdat zijn club niet moet degraderen

CEO reageert opgelucht nu Lierse Kempenzonen de degradatiedans ontspringt: "Door het oog van de naald gekropen"
Foto: © photonews

De beslissing om de competitie in de hoogst amateurklasse stop te zetten en de promovendus en de dalers uit te roepen op basis van het klassement betekende goed nieuws voor Lierse Kempenzonen.

Als op drie na laatste in de stand ziet Lierse Kempenzonen La Louvière Centre, Tubize en Winkel Sport zakken. "We zijn door het oog van de naald gekropen", reageerde CEO Yorik Torreele bijzonder opgelucht bij Gazet van Antwerpen.

Laat dit seizoen toch vooral een les zijn voor ons. Dit mag ons straks niet opnieuw overkomen.

Door de goede resultaten van de laatste weken waren de Pallieters namelijk nog maar net weg uit de gevarenzone. "Die zeven op negen heeft ons er door­gesleurd. Daar zijn we de spelers die er voor hebben ­gezorgd erkentelijk voor. Maar een feeststemming heerst hier zeker niet, vooral opluchting."

Ook als de competitie niet werd stilgelegd, dan zou de club zich gered hebben volgens Torreele. "Als sportman stel je het behoud liever op het veld veilig. Maar ik ben ervan overtuigd dat ons dat wel gelukt zou zijn in de huidige flow. Laat dit seizoen toch vooral een les zijn voor ons. Dit mag ons straks niet opnieuw overkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e amateurliga

Nieuwste reacties