Beerschot en OHL in koor: "Graag promotiefinale gespeeld, maar gezondheid primeert"
Redactie
| 29 reacties

Beerschot en OHL plaatsten donderdagavond een identiek bericht op de clubsite

Beerschot en OHL in koor: "Graag promotiefinale gespeeld, maar gezondheid primeert"

Beerschot won de heenwedstrijd van de promotiefinale met 1-0 van OHL. Het is nog maar de vraag of de terugwedstrijd nog kan gespeeld worden.

Beide teams reageerden donderdagavond met een identiek bericht via hun clubsite. “Door de uitbraak van het coronavirus is dit echter onmogelijk en is niets meer zoals het vroeger was.”

“We namen vandaag nota van de aanbeveling van de Raad van Bestuur van de Pro League om de competitie onmiddellijk stop te zetten. De beslissing ligt nu bij de Algemene Vergadering van de Pro League. Er is beslist om een werkgroep samen te stellen die zich buigt over de gevolgen van de stopzetting van de competitie.”

“De Pro League haalt, terecht, in zijn communicatie aan dat de gezondheid van elk individu belangrijk is. We gaan er dan ook vanuit dat de gezondheid van de spelers, staf en medewerkers van Beerschot en OH Leuven even belangrijk geacht wordt, dan deze van de andere teams die, om gezondheidsrisico’s te vermijden, niet meer aan het werk zullen komen na de definitieve stopzetting van het seizoen.”

“We wachten het verdere verloop en de werkzaamheden van de werkgroep af en we zullen als club de werkgroep steunen waar we kunnen in het vinden van oplossingen, in het belang van het Belgische voetbal, maar ook in het belang van onze club en voor onze supporters.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties