Krijgt centrale verdediger zijn kans bij Club Brugge na een succesvol seizoen bij KSV Roeselare?

Nils Wens
| 2 reacties
Krijgt centrale verdediger zijn kans bij Club Brugge na een succesvol seizoen bij KSV Roeselare?

Club Brugge heeft dit seizoen de kaart van de jeugd getrokken. Zo kregen Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt en Maxim De Cuyper hun kans bij de eerste ploeg. Komt daar volgend seizoen Siemen Voet bij?

Dit seizoen heeft Philippe Clement drie jongeren gelanceerd en het was zeer succesvol. Club Brugge heeft echter nog verschillende andere jonge talenten die op hun kans wachten en die zich graag bij de A-kern willen aansluiten. Eén van hen is Siemen Voet.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is Voet misschien de volgende speler die zijn kans zal krijgen. In ieder geval zou hij een begeerde speler kunnen zijn tijdens de volgende transfermercato.

De 20-jarige verdediger maakte indruk tijdens de voorbereiding met de eerste ploeg, maar hij werd vervolgens uitgeleend aan Roeselare in 1B. Daar werd hij al snel een vaste waarde in de basis. Hij speelde 24 wedstrijden en daarin scoorde hij twee doelpunten.

De vriend van Nina Derwael heeft nog een contract van een jaar bij Club Brugge, dus de Belgische topclub zal moeten beslissen of hij nog een kans krijgt. Anders zullen ze hem moeten verkopen als ze nog geld voor hem willen krijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties