Club Brugge kan Adolfo Gaich plots wél binnenhalen voor een spotprijsje: 'Argentijn is zijn transfer zelf aan het afdwingen bij San Lorenzo'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Club Brugge kan Adolfo Gaich plots wél binnenhalen voor een spotprijsje: 'Argentijn is zijn transfer zelf aan het afdwingen bij San Lorenzo'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge bewoog afgelopen winter hemel en aarde om Adolfo Gaich naar West-Vlaanderen te halen. San Lorenzo lag echter dwars en liet de transfersom telkens stijgen. Maar de Argentijn is nu zelf zijn transfer aan het afdwingen.

Adolfo Gaich had zijn koffers al gepakt om naar België af te reizen. Club Brugge was van plan om de Belgische records te breken en zeventien miljoen euro op tafel te gooien voor de aanvaller. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

San Lorenzo had echter geld geroken en dreef de prijs stelselmatig op. Maar die tactiek gaat de Argentijnse club zuur opbreken. De 21-jarige aanvaller is volgens de lokale media zijn transfer zelf aan het afdwingen. 

Het contract van Gaich bij de Matadores loopt medio 2021 af. Met andere woorden: San Lorenzo moet de speler een nieuw contract voorschotelen of hem verkopen om er iets aan te verdienen. 

Elf miljoen euro

Gaich zelf weigert ondertussen rond de tafel te gaan zitten met San Lorenzo. Voor de volledigheid: Transfermarkt schat zijn waarde op zo'n elf miljoen euro. En veel meer zal de Argentijnse penningmeester niet kunnen bijschrijven op de bankrekening.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties