Henry haalt het wierookvat boven voor Rode Duivel: "Ik hoop dat de mensen in het voetbal beseffen dat dit niet normaal is, hij is van een andere planeet"

Clint Vens
| 0 reacties
Henry haalt het wierookvat boven voor Rode Duivel: "Ik hoop dat de mensen in het voetbal beseffen dat dit niet normaal is, hij is van een andere planeet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thierry Henry kan als gewezen assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels als geen ander het niveau van onze landgenoten inschatten. Voor één Belg in het bijzonder gaat de Arsenal-legende telkens weer op het puntje van zijn stoel zitten.

In the Football Show bij Sky Sports stak de gewezen Franse international zijn bewondering voor Kevin De Bruyne niet onder stoelen of banken: "Het is gewoon belachelijk waar wij allemaal getuige van zijn. Ik hoop dat de mensen in het voetbal beseffen dat dit niet normaal is."

"Zijn hersenen zijn ergens anders, het is gewoon onwaarschijnlijk. Toen ik met hem mocht samenwerken merkte ik dat je hem gewoon moet laten spelen, want als je probeert te begrijpen wat hij aan het doen is, krijg je een punthoofd. Hij is van een andere planeet."

Recordjacht onderbroken

De Bruyne was dit seizoen goed op weg om het record van meeste assists in een seizoen in de PL af te snoepen van de Franse superster: "Ik had hem er al een paar keer mee geplaagd bij de nationale ploeg en hij zei dan: "Ooit komt het ervan." Na de testimonial van Vincent Kompany zei hij mij: "Dit jaar neem ik je te grazen!" En ik zei: "Ik denk het ook, want je bent ongelooflijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties