Dit gelooft u nooit: ontslagen bondsprocureur Kris Wagner wil... CEO van de KBVB worden

Dit gelooft u nooit: ontslagen bondsprocureur Kris Wagner wil... CEO van de KBVB worden

Nee, 1 april is nog heel ver weg en dit is een serieuze berichtgeving. Kris Wagner, ontslagen bondsprocureur, vindt dat de CEO van de KBVB, Peter Bossaert, niet op zijn plaats zit en wil hem opvolgen.

Dat blijkt uit een mail die HLN te pakken kreeg. Daarin solliciteert Wagner openlijk voor de functie van Bossaert... “Het wordt hoog tijd voor een CEO van de voetbalbond die orde op zaken stelt. Iemand die het algemeen voetbalbelang en de sport voorop stelt. Iemand die beseft dat men op dit moment binnen het voetbal de tak aan het afzagen is waar men zelf op zit. Het is zo erg geworden dat ik het niet meer kan aanzien. Vandaar dat ik mij kandidaat stel als Secretaris-Generaal van de voetbalbond", klinkt het.

Nee, u droomt niet! Wagner werd ontslagen nadat hij een coronawebsite oprichtte samen met Beerschot-bestuurslid Walter Damen. Peter Bossaert, de huidige CEO, kon niet anders dan hem ontslaan. Maar dat heeft Wagner nog niet verwerkt. “Dhr. Bossaert heeft gewoon geen voeling met sport. Wie ludieke sportfilmpjes die tijdens de coronacrisis online werden gepost “onwaardig” vindt, zit niet op zijn plaats in een sportbond.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties