šŸŽ„ Verbaasde Carlo Ancelotti zorgt voor grappige taferelen, Italiaan kent speler niet die elf jaar voor Everton speelde
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 1 reacties

Verbaasde Carlo Ancelotti zorgt voor grappige taferelen, Italiaan kent speler niet die elf jaar voor Everton speelde

šŸŽ„ Verbaasde Carlo Ancelotti zorgt voor grappige taferelen, Italiaan kent speler niet die elf jaar voor Everton speelde
Foto: © photonews

Engelse clubs beschikken vaak over zoveel spelers, dat het niet altijd makkelijk is voor een coach om ieders naam te onthouden.

Zo was er gisteren heel wat verwarring bij Carlo Ancelotti. De Italiaanse coach werd gevraagd naar zijn mening over het vertrek van Luke Garbutt, die elf jaar voor de club speelde. Garbutt speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Ipswich en kwam Ancelotti dus niet tegen op de club.

Garbutt trekt nu ook definitief naar Ipswich en dus vroeg een journalist wat Ancelotti daarvan vond. "Wie?", vroeg Ancelotti verbaasd. "Sorry, maar ik ben een beetje verrast met jouw vraag."

Garbutt kon er gelukkig zelf wel om lachen. De Engelse linksachter deelde zelf de video en gaf op Twitter zelf aan het wel oké te vinden. "Ik zie er de grappige kant wel van in. Andere spelers zouden dat misschien onrespectvol mogen vinden van manager of club, maar ik niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties