Hazard toch in selectie voor komende wedstrijd: "Geen sprake van een terugval of blessure"
A Saliou
| 5 reacties

Eden Hazard zit toch in de selectie van Real Madrid tegen Alavés

Hazard toch in selectie voor komende wedstrijd: "Geen sprake van een terugval of blessure"
Foto: © photonews

Positief nieuws op de persbabbel van Real Madrid. Coach Zidane laat uitschijnen dat Eden Hazard morgen mogelijk toch tot de selectie zal horen. Deze voormiddag trainde onze landgenoot al voluit mee met de groep.

Op de persconferentie daags voor de wedstrijd maakte Zidane zonet bekend dat Eden Hazard normaal gezien gewoon tot de selectie zal behoren.
Toch een opvallende keuze gezien Hazard de voorbije dagen apart trainde en hij de voorbije wedstrijden tegen Getafe en Athletic Bilbao. Onze landsgenoot moest dit seizoen al 25 wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door blessures.

Volgens Zidane gaf Hazard zelf aan mee te willen spelen: "Hij wil zijn team helpen. Hij heeft natuurlijk wel last van kleine irritaties maar hij heeft geen schrik. Hij zal er morgen dus normaal gezien bij zijn." De Franse coach hoopt alvast beroep te kunnen doen op Hazard voor de komende wedstrijden en de resterende Champions League-matchen.

Met nog vier speeldagen te gaan staat Real Madrid momenteel aan de leiding. Het zou hun 34ste landstitel kunnen worden. Laatste keer dat ze de titel konden vieren was in 2017. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties