Stunt bij eerste Spaanse promovendus Cadiz: 10.000 abonnees zullen dit seizoen hun ploeg aan het werk zien... Volledig gratis!
A Saliou
| 0 reacties

Cadiz betaalt meer dan 10.000 abonnees hun volledige abonnement terug.

Stunt bij eerste Spaanse promovendus Cadiz: 10.000 abonnees zullen dit seizoen hun ploeg aan het werk zien... Volledig gratis!

Cádiz Club de Fútbol en president Manuel Vizcaíno deden in het begin van het seizoen een opvallende belofte aan hun fans. Als de club zou promoveren zouden alle abonnees die honderd procent van de wedstrijden van Cadiz hebben bijgewoond hun abonnement voor de Primera Division gratis krijgen.

Belofte maakt schuld en dat zal de voorzitter van Cadiz CF geweten hebben. In de voorbereiding van vorig seizoen beloofde hij namelijk dat alle fans die met hun abonnement élke wedstrijd van Cadiz zouden bijwonen, hun abonnement voor het volgend seizoen zouden gratis krijgen als het team uit Andalusië zou stijgen.

En die belofte gaat het bestuur van Cadiz waarmaken. Cadiz heeft zich zondagavond als eerste club verzekerd van promotie. Met nog twee speeldagen te gaan in de competitie kan de club niet meer uit de top twee zakken in de Segunda Division.

Bijna 10.000 abonnees hebben trouw alle 15 wedstrijden in Carranza bijgewoond voordat het stadje in lockdown ging ten gevolge van corona. De overige zes matchen zullen niet meegeteld worden dus worden heel veel abonnees nu royaal beloond voor hun loyaliteit aan de club. 

Ook voor de fans die toch enkele wedstrijden moesten missen was er een geste voorzien. Degene die één match misten, moeten maar 25% van hun abo betalen. Degene die twee wedstrijden misten moeten nog maar de helft betalen. De fans die drie wedstrijden misten betalen 75% van hun abonnement. Dus enkel fans die meer dan drie matchen afwezig waren moeten de volle pot betalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Segunda Division

Nieuwste reacties