Frank Lampard en Jürgen Klopp krijgen het met elkaar aan de stok tijdens Liverpool-Chelsea: "Niet zo arrogant worden"

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Frank Lampard en Jürgen Klopp krijgen het met elkaar aan de stok tijdens Liverpool-Chelsea: "Niet zo arrogant worden"
Foto: © photonews

Het ging er hevig aan toe langs de zijlijn tussen Frank Lampard en Jürgen Klopp. De twee waren het niet eens over een fase en gooiden wat stevige verwijten naar elkaar.

Na de wedstrijd kwamen beide trainers terug op de bewuste fase. Mateo Kovacic haalde Sadio Mané neer en Liverpool kreeg een lichte vrije trap. Trent Alexander-Arnold schilderde die heerlijk binnen.

"Ik vond het geen fout, maar zo zaten er wel meerdere dingen tegen vandaag", beoordeelde Lampard de fase. Daarna ontstond er een stevige discussie tussen de twee coaches. "Ik heb absoluut geen probleem met Klopp. Hij doet het geweldig bij Liverpool, maar ze moeten niet te arrogant worden. Dat wou ik zeggen. Maar tijdens een wedstrijd lopen de emoties al eens hoog op."

Klopp Jürgen

Ook Jürgen Klopp gaf achteraf toe misschien wat overdreven gereageerd te hebben. "Het was niet mijn bedoeling zo kwaad te worden. Maar tijdens zo'n wedstrijd zeg je al eens zo'n dingen waar je achteraf spijt van hebt. Voor Chelsea staat er natuurlijk nog veel op het spel, want zij strijden nog volop voor die Champions League-plek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties