Eerherstel: Kevin De Bruyne Speler van het Seizoen volgens BBC-lezers

Dennis Rosiers
| 5 reacties
Eerherstel: Kevin De Bruyne Speler van het Seizoen volgens BBC-lezers

Onze landgenoot liet afgelopen weekend tegen Norwich met onder meer twee fabelachtige doelpunten zien dat hij en niemand anders de beste speler was van de Premier League. De BBC-lezers zagen dit ook in. Met 45% van de stemmen werd KDB afgetekend hun Speler van het Seizoen.

Vorige week koos de Britse pers voor Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson als beste speler van de Premier League. Dit tot verbazing van zowat iedereen. De BBC-lezers kozen deze week wél voor KDB. Met 45% van de stemmen haalde de ex-speler van Racing Genk het ruim voor het Liverpool-trio Henderson (27%), Mané (11%) en van Dijk (9%).

Dat Liverpool voor het eerst in dertig jaar nog eens met de titel aan de haal ging, werd door de BBC-lezers naar waarde geschat. Klopp werd verkozen als beste manager, terwijl rechtsachter Alexander-Arnold gekroond werd tot beste jongere.

Southampton-spits Danny Ings werd verkozen als verrassing van het seizoen, terwijl de Nederlandse goalgetter Viviane Miedema zich volgens de BBC-lezers de beste speelster in de Premier League mag noemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties