Cyprus en Johan Walem halen het van Luxemburg, Montenegro raakt niet voorbij Azerbeidzjan

Nils Wens
| 0 reacties
Cyprus en Johan Walem halen het van Luxemburg, Montenegro raakt niet voorbij Azerbeidzjan
Foto: © photonews

Om 18u stonden er al enkele wedstrijden op het programma in de Nations League. In League C groep 1 speelden Azerbeidzjan tegen Montenegro en Cyprus tegen Luxemburg. In League D groep 1 kreeg Letland dan weer het bezoek van de Faeröer eilanden.

In League C groep 1 hebben Montengro en Luxemburg verrassend punten laten liggen. Montenegro raakte niet voorbij Azerbeidzjan. Het bleef 0-0. Luxemburg verloor dan weer van Cyprus. De ploeg van Johan Walem haalde het met 2-1. Montenegro staat daardoor alleen aan de leiding met 10 punten. Luxemburg volgt met 9 punten. Azerbeidzjan staat derde met 5 punten en Cyprus volgt op de laatste plaats met 4 punten. 

In League D groep 1 won Malta eerder vandaag al met 3-1 van Andorra en om 18u kreeg Letland het bezoek van de Faeröer eilanden. Kamess opende de score voor Letland, maar Vatnhamar zette de 1-1 eindstand op het bord. De Faeröer eilanden blijven met nog één wedstrijd te gaan aan de leiding met 11 punten. Het zijn 3 punten meer dan Malta (8 punten). Daarna volgen Letland (4 punten) en Andorra (2 punten). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties