Thauvin dan toch langer in Marseille?

Redactie
Thauvin dan toch langer in Marseille?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Koulibaly - Alaba - Mbappe Lottin - Mæhle - Calhanoglu - van Dijk - Fabinho - Thauvin

Thauvin dan toch langer in Marseille?

Er hengelen nog steeds clubs naar hem, zoals AC Milan. Maar volgens Le10Sport zou Marseille Florian Thauvin ook graag willen houden als dat mogelijk is. Debatten over een contractverlenging liggen op tafel. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/11

'Liverpool en Manchester City hebben interesse in Kalidou Koulibaly, geen miljoenen voor Genk'

Het zou wel eens een hete transferwinter kunnen worden voor een ex-speler van KRC Genk. Al hebben de Limburgers daar jammer genoeg zelf niets aan. (Lees meer)


'Marseille ving bot bij Genk en gaat nu bij andere opvallende 1A-club op jacht naar rechtsachter'

'Marseille ving bot bij Genk en gaat nu bij andere opvallende 1A-club op jacht naar rechtsachter'

Olympique Marseille wil dit seizoen opnieuw de topplaatsen in Frankrijk proberen te bezetten en wil zich daartoe nog versterken, mogelijk deze winter ook. (Lees meer)


'Juventus heeft sterkhouder Bayern op het oog'

Juventus zou zich maar wat graag versterken met David Alaba van Bayern München, maar de Duitsers houden volgens BILD voet bij stuk.


Gesprekken bij Liverpool om sterkhouders te houden

Uiteraard staan de sterkhouders van Liverpool steeds in de belangstelling, maar in de Engelse pers klinkt het dat er komend voorjaar zal gesproken worden over contractverlengingen voor Fabinho en Van Dijk. 


Barcelona verkoos Dembele boven Mbappé

Barcelona zou ooit de kans hebben gekregen om Kylian Mbappé te halen voor 100 miljoen euro, maar ze zouden toen volgens de Spaanse media de voorkeur hebben gegeven aan Ousmane Dembélé.


AC Milan kijkt al naar opvolgers voor Zlatan

AC Milan denkt aan onder meer Donyell Malen van PSV om de 39-jarige Zlatan Ibrahimovic te gaan vervangen. Ook Luka Jovic wordt genoemd in de Italiaanse pers. 


Ronald Koemand geeft duidelijke directieven

Ronald Koeman heeft zijn directieven gegeven bij Barcelona. Memphis Depay en Eric Garcia moeten de komende transferperiode allebei naar Catalonië komen.


Hakan Çalhanoglu heeft clubs voor het uitkiezen

Hakan Çalhanoglu is einde contract bij AC Milan komende zomer en dus komen de topclubs volgens de Italiaanse pers nu al in de rij staan. Met hopen!



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties