Komt de transfer van Osayi-Samuel naar Club Brugge er dan toch?

Bart Vrancken
| 10 reacties
Komt de transfer van Osayi-Samuel naar Club Brugge er dan toch?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de zomer zorgde Osayi-Samuel er zelf nog voor dat de transfer niet doorging. Club Brugge zou hem zijn blijven volgen en lijkt nog steeds geïnteresseerde partij.

Bij Club Brugge lieten bestuur en trainer al uitschijnen dat er in de transferperiode niet zeer veel zal gebeuren. Moest Club Brugge bepalende spelers zien vertrekken, ligt de situatie helemaal anders.

Gemiste zomertransfer 

Afgelopen zomer probeerde Club om Osayi-Samuel binnen te halen. De transfer leek zo goed als rond maar uiteindelijk besloot de 22-jarige Nigeriaan om de aanbieding uit Brugge naast zich neer te leggen. Volgens Britse media wordt Club opnieuw naar voor geschoven. Naast Club Brugge zijn ook Crystal Palace en Celtic geïnteresseerd in de vleugelspeler.

Aflopend contract

Dit seizoen gaat het allemaal wat minder met QPR. De club staat maar enkele punten boven de degradatiezone en ook de cijfers van Osayi-Samuel zijn niet meer zoals die van vorig seizoen. In 17 wedstrijden was Osayi-Samuel dit seizoen goed voor 2 goals en 3 assists.

Een contractverlenging bleef tot op heden uit en zal zonder verlenging aflopen op 30 juni 2021. Iets dat een potentiële transfer allicht een pak interessanter zal maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties