Liverpool start topper tegen Manchester United zonder centrale verdediger

Liverpool start topper tegen Manchester United zonder centrale verdediger
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

The Hate Game (Liverpool-Manchester United) in Engeland heeft dit weekend een extra dimensie gekregen nu het ook een duel is tussen de nummer 1 en de nummer 2 uit de stand. Klopp heeft besloten om het zonder echte centrale verdediger te doen tegen United.

De voorste linie blijft behouden met Mane-Salah-Firmino maar met Xherdan Shaqiri zorgt Klopp voor een eerste verrassing. Als buffers voor de verdediging rekent de Liverpool-trainer op Wijnaldum en Thiago. Het is de tweede wedstrijd op rij dat Thiago in de basis staat, na een lange blessure.

Achterin nemen Alexander-Arnold en Robertson plaats op de backs maar met Fabinho en Henderson rekent hij op twee verdedigende middenvelders centraal in de defensie. Van Dijk is nog steeds geblesseerd, net als Joe Gomez. Ook Joel Matip is niet speelklaar geraakt.

Manchester United

Bij Manchester United kiest Solksjaer opnieuw voor Martial in de spits en verdwijnt Cavani naar de bank. Centraal op het middenveld krijgt de Schot McTominay de voorkeur op Nemanja Matic. Pogba, Fred en Rashford moeten zorgen voor de aanvoer van het gevaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties