Cupnieuws: Dendoncker baalt als een stekker, doelpuntenfestival in topper en enkele mooie affiches in kwartfinale FA Cup
Clint Vens
| 3 reacties

Er werd niet alleen in België bekervoetbal gespeeld

Cupnieuws: Dendoncker baalt als een stekker, doelpuntenfestival in topper en enkele mooie affiches in kwartfinale FA Cup
Foto: © photonews

Deze week werden de achtste finales van de Croky Cup afgewerkt in de België, maar ook elders in Europa stond er bekervoetbal op het menu.

In Engeland werden de achtste finales van de FA Cup afwerkt. Zo werden de Wolves van  Leander Dendoncker uitgeschakeld door Southampton. Manchester City maakte er een doelpuntenfestijn van tegen Tottenham: het werd 5-4 voor de Citizens. 

Chelsea heeft zich als achtste en laatste geplaatst voor de kwartfinales van de FA Cup. Op bezoek bij tweedeklasser Barnsley haalden de Londenaars het met het kleinste verschil: 0-1.

Loting kwartfinales:

Everton-Manchester City
Leicester City-Manchester United
Bournemouth-Southampton
Chelsea-Sheffield United

Portugal

In Portugal heeft Benfica heeft de heenwedstrijd van de halve finales in de Portugese Beker met 1-3 gewonnen op bezoek bij tweedeklasser Estoril, het neemt zo al een stevige optie op de finale. Rode Duivel Jan Vertonghen speelde heel de partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties