📷 Cercle Brugge bereidt zich voor op levensbelangrijke degradatietopper met.... een potje padel
Seppe Frans
| 1 reacties

Cercle Brugge zet elftal op scherp voor degradatietopper met ... een potje padel

📷 Cercle Brugge bereidt zich voor op levensbelangrijke degradatietopper met.... een potje padel

Cercle Brugge heeft de laatste weken enkele goede resultaten neergezet en wipte daardoor ook (tijdelijk) over de degradatiestreep. Er wachten nog enkele belangrijke weken op de Vereniging, maar dinsdag namen de spelers even de tijd om stoom uit te blazen.

Zaterdag staat er dus nog een levensbelangrijke degradatietopper op het programma. Dan komt rode lantaarn Waasland-Beveren op bezoek. De winnaar doet sowieso een gouden zaak in het klassement. Het verschil in de stand tussen beide ploegen bedraagt nauwelijks één punt. 

Onder het moto: "De boog kan niet altijd gespannen staan" trokken de spelers na hun ochtendtraining met heel de technische staf en spelersgroep op teambuilding voor een padeltoernooi. Hierdoor hopen ze de cohesie binnen het elftal te versterken. 

Toen Yves Vanderhaeghe en Thomas Buffel het roer overnamen stond hun nieuwe werkgever op de 17de en voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. Daarna behaalde het onder leiding van de 51-jarige trainer een verdienstelijke 4 op 9, met onder meer een punt tegen Anderlecht en een deugddoende zege tegen degradatiekandidaat Moeskroen. Zaterdag kan het elftal dus opnieuw een belangrijke stap zetten in de strijd om het behoud. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties