Elsner neemt zijn spelers op de korrel: "Niet iedereen beseft in welke situatie we zitten"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 7 reacties

Luka Elsner zet de spelers van KV Kortrijk voor de spiegel

Elsner neemt zijn spelers op de korrel: "Niet iedereen beseft in welke situatie we zitten"
Foto: © photonews

Zou de trainerswissel bij KV Kortrijk al gebracht hebben wat ze ervan verwacht hadden? Na de nederlaag tegen Antwerp staat de club nu 14de en play-off 2 lijkt heel ver weg. Coach Luka Elsner was dan ook niet al te best gezind.

Kortrijk ging Antwerp - dat 70 minuten met tien speelde - de boot in. Dan heb je als coach niet veel goeds te vertellen na de wedstrijd. "Ik ben zeer diep ontgoocheld. Er zijn nog 12 punten te verdelen en dat worden gewoon hele moeilijke wedstrijden. We hebben vandaag zoveel weggegeven en daaruit concludeer ik dat niet iedereen beseft in welke situatie we zitten", klonk het hard.

Kortrijk staat voor een onmogelijke taak om na maart nog in actie te mogen komen in de play-offs. De achterstand bedraagt al zeven punten op de nummer 8. "Het was bij momenten gewoon bijzonder naïef allemaal. We moeten nog steeds knokken voor elke bal en voor elk punt anders komen we nog in de problemen. Er zijn nu te veel spelers die een goede wedstrijd spelen en het nadien compleet laten lopen. Er moet de komende weken echt heel wat veranderen. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties