🎥 Bundesliga: knullig eigen doelpunt brengt Benito Raman en Schalke 04 dieper in de problemen

Seppe Frans
| 2 reacties

In Duitsland lijken ze stilaan afscheid te moeten nemen van traditieclub Schalke 04. Ze staan nog steeds onderaan het klassement en gingen zaterdag met de billen bloot tegen het Wolfsburg van Rode Duivel Koen Casteels.

Benito Raman begon bij de bezoekers in de basis, maar zag zijn ploeg na een halfuur op klungelige wijze op achterstand komen. Shkodran Mustafi leek een mislukte aanval onschadelijk te maken, maar kopte het leer in eigen doel. Een onwaarschijnlijke fout van de ervaren centrale verdediger.

Daarna ging het van kwaad naar erger voor die Königsblauen. Na rust zette Wout Weghorst met zijn zestiende treffer van het seizoen de dubbele voorsprong op het bord. Nauwelijks zeven minuten later ging het licht bij Mustafi opnieuw uit. Het geklungel van de Duitser werd genadeloos afgestraft.

Het werd nog een ware nachtmerrie voor Schalke 04. Ze keren huiswaarts met een 5-0 nederlaag aan hun broek. Het lijkt nu ook echt over en out voor de rode lantaarn. Ze moeten nog 11 punten zien goed te maken om alsnog de degradatie te vermijden.