Inter Milaan vermijdt pas in het slot duur puntenverlies: ook Romelu Lukaku opnieuw aan het kanon

Seppe Frans
| 0 reacties
Inter Milaan vermijdt pas in het slot duur puntenverlies: ook Romelu Lukaku opnieuw aan het kanon
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter Milaan lijkt op weg naar de Italiaanse landstitel, maar de komende weken staan er nog enkele belangrijke confrontaties op het programma. Ze konden dus beter de volledige buit pakken op bezoek bij degradatiekandidaat Torino.

De ploeg van Romelu Lukaku eiste meteen de bal op en kwam verschillende keren piepen, maar tot echte doelkansen kwam de Nerazzurri niet. Meer zelfs, bij de eerste poging van de thuisploeg was het bijna meteen raak. Een kopbal van Lyanco spatte uiteen op de lat.

Antonio Conte kon allesbehalve tevreden zijn geweest met de prestatie van zijn jongens. Het verzamelde nauwelijks doelgevaar en kwam zelfs goed weg. Het had zomaar op achterstand kunnen staan.

Maar de donderpreek van de Italiaanse trainer deed zijn werk. Een kopkans van Skriniar ging eerst nog meters naast, maar enkele minuten later verdween de bal op de stip nadat Lautaro Martinez even werd aangetikt. Romelu Lukaku liet deze kans niet onbenut en zette met zijn negentiende treffer van het seizoen de voorsprong op het bord.

Het leek daarna een eenvoudige opgave te worden voor de leider. Tot twintig minuten voor tijd de defensie het leer niet weggewerkt kreeg. Antonio Sanabri profiteerde en tikte de gelijkmaker eenvoudig binnen.

Uiteindelijk kon duur puntenverlies alsnog vermeden worden. Lautaro Martinez knikte een voorzet vijf minuten voor tijd heerlijk binnen. Inter Milaan kruipt door het oog van de naald en telt in de stand negen punten meer op eerste achtervolger AC Milan. Zij spelen zondagavond nog in eigen huis de topper tegen Napoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties