Ramos opent deur voor héél spraakmakende transfer: "Messi naar Real Madrid? Hij mag de eerste weken zelfs bij mij logeren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Ramos opent deur voor héél spraakmakende transfer: "Messi naar Real Madrid? Hij mag de eerste weken zelfs bij mij logeren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Ramos is op het einde van het seizoen een vrije speler. Toch is er één club waar hij het shirt nooit van zal dragen. Al verklapt hij tussen de lijnen door dat hij zijn aflopende overeenkomst zal verlengen. En eventueel aan de zijde van Lionel Messi wil voetballen.

We schreven eerder al dat Real Madrid én Sergio Ramos water bij hun wijn doen. De aanvoerder én clubicoon van De Koninklijke blijft dus gewoon in het Estadio Santiago Bernabeu voetballen. 

“En ik zou enorm blij zijn als Lionel Messi ook zou komen”, lacht Ramos in de Spaanse media. “Ik zou hem de eerste weken zelfs bij mij laten logeren. Hij heeft ons jarenlang pijn gedaan. Het zou dan ook leuk zijn om hem niet meer tegenover mij te zien staan.”

Ik naar FC Barcelona? Er zijn zaken in het leven die geld simpelweg niet kan kopen

Sergio Ramos

Zelf zou Ramos echter nooit voor FC Barcelona kunnen voetballen. “Ik naar Barcelona? Dat zal inderdaad nooit gebeuren. Dat kan ik nu met volle zekerheid zeggen. Er zijn zaken in het leven die geld simpelweg niet kan kopen.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties