Smakeloze oefenpot tussen Gent en Anderlecht eindigt op een brilscore

Seppe Frans
| 1 reacties
Smakeloze oefenpot tussen Gent en Anderlecht eindigt op een brilscore
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond hebben zowel Anderlecht en KAA Gent een belangrijke stap gezet richting een plek in de play-offs. Daags nadien oefenden beide ploegen meteen tegen elkaar om zo het nodige wedstrijdritme te behouden. De wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel.

Het waren vooral de jongens die niet of weinig in actie kwamen die zich op het oefencomplex van KAA Gent mochten bewijzen. Alhoewel, bij de Buffalo’ s verschenen met Vadis Odjidja en Tarik Tissoudali toch enkele grote namen aan de aftrap. Daarnaast verzamelden ook Giorgi Chakvetadze en Alexandre De Bruyn na maandenlang blessureleed opnieuw een handvol speelminuten. RSCA rekende dan weer op de diensten van onder meer  Lissens, Mukairu, Amuzu, Dauda, Stroeykens en Kana .

Veel spektakel was er niet. Beide ploegen hielden het op een scoreloos gelijkspel. Het blijft een oefenpartij, maar beide ploegen konden een mentale boost maar al te goed gebruiken. Na de interlandperiode trekt Anderlecht namelijk naar de Bosuil, Gent maakt de verplaatsing naar Luik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties