Goed nieuws voor Waasland-Beveren: cruciale pion opnieuw fit

Seppe Frans
| 0 reacties
Goed nieuws voor Waasland-Beveren: cruciale pion opnieuw fit
Foto: © photonews

Het ziet er niet goed uit voor Waasland-Beveren. Ze bengelen nog altijd troosteloos onderaan en moeten echt beginnen uitkijken voor het noodlot. De rode lantaarn kan de interlandbreak dus goed gebruiken om de koppen opnieuw bij elkaar te steken. Ze kregen alvast goed nieuws uit de ziekenboeg.

Jordin Nackers keert namelijk terug uit blessureleed nadat hij de belangrijke wedstrijden tegen Cercle Brugge en Beerschot moest volgen vanuit de tribune. De 23-jarige doelman is dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes op de Freethiel en sprokkelde al heel wat punten voor zijn club. Een mentale boost dus voor Nicky Hayen en co.

Waasland-Beveren staat in de stand op een laatste plaats en moet de komende weken nog een achterstand van vier punten zien goed te maken op Cercle Brugge, vijf op Moeskroen dat zich momenteel op een veilige plaats boven de degradatiestreep nestelt.

Afgelopen weekend kwam de fusieclub door een corona-uitbraak bij STVV niet in actie. Om de nodige wedstrijdritme te behouden spelen ze donderdag in eigen huis een oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties