Jonathan David op weg naar de titel met Lille OSC? "Ze laten weinig steken vallen"

Jonathan David op weg naar de titel met Lille OSC? "Ze laten weinig steken vallen"

Lille en Paris Saint-Germain staan in de Franse competitie broederlijk naast elkaar. Thomas Foket gelooft in een stunt van Lille OSC.

Gelooft Foket dat Lille OSC Paris Saint-Germain van de titel kan houden? “Ik denk dat ze daar zeker toe in staat zijn”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. “PSG hinkt toch op twee gedachten, met ook nog de Champions League. Lille is een heel goed georganiseerd team dat weinig steken laat vallen.”

Jonathan David lijkt zich ondertussen in Frankrijk als een vis in het water te voelen. “Ik ben vooral blij dat Jo zijn draai vond. Bij Gent zag ik hem toekomen en groeien. Zijn moeilijke start bij Lille vond ik wat ambetant. Ik hoopte vooral dat hij niet ging panikeren, omdat de druk er groter is.”

En dat heeft hij helemaal niet gedaan. “Maar hij bleef rustig, vond zijn draai, scoort nu weer vlot en bewijst zijn uitstekende plaatsing en koelbloedigheid voor doel. Je merkt dat zijn vertrouwen groot is, op die jonge leeftijd. Het beste moet nog komen. Hij is en blijft sowieso Mister Cool.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties