Waar rook is, is vuur? "Ook grote bezieler van Super League stapt op"
Jelle Heyman
| 7 reacties

Ook Agnelli, de grote bezieler van de Super League, zou opstappen bij Juventus

Waar rook is, is vuur? "Ook grote bezieler van Super League stapt op"

Veel Super League nieuws dinsdagavond, maar voorlopig kwam het nieuws vooral uit Engeland. Maar ook in Italië gaan de poppen aan het dansen.

Eerder op de avond liet AC Milan-directeur Gazidis optekenen dat de Super League fantastisch zal worden voor de voetbalfan. Ook Juventus-trainer Andrea Pirlo was relatief positief door te zeggen dat het een mooi project was voor de toekomst van het voetbal te garanderen.

Maar nu de dominostenen één voor één vallen in Engeland, davert ook Italië op zijn grondvesten. Zo zou Juventus-voorzitter Andrea Agnelli opstappen na het Super League-fiasco. Agnelli is al sinds 2010 voorzitter van De Oude Dame.

Agnelli werd door velen als de grootste verrader gezien van alle onderhandelaars aan de Super League-tafel. Zo is hij voorzitter van de European Club Associaton en de belangen van elke voetbalclub moeten behartigen, iets wat hij allerminst gedaan heeft door de Super League mee te organiseren.

Het blijft een gerucht dat even veel keer bevestigd als ontkend wordt door verschillende bronnen, al lijkt de situatie van de Italiaan stilaan onhoudbaar geworden bij verschillende organisaties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties