Sevilla wint en moeit zich opnieuw in de titelstrijd
Bart De Vré
| 0 reacties

Sevilla wint tegen Valencia en zet druk op Real Madrid, FC Barcelona en Atlético Madrid

Sevilla wint en moeit zich opnieuw in de titelstrijd
Foto: © photonews

Sevilla heeft gedaan wat ze moesten doen en dat was winnen tegen Valencia. Op die manier zetten ze weer druk op de drie ploegen voor hen.

Sevilla hikt een beetje achterop in de titelstrijd. Ze moeten nog Atlético Madrid, FC Barcelona en Real Madrid voor zich dulden. Toch sluipen ze weer wat dichter dankzij een overwinning thuis tegen Valencia. 

Sevilla won met het kleinste verschil van de ploeg uit de stad van de appelsienen. Youssef En Nesyri maakte het enig doelpunt van de partij in de 66ste minuut. 

Op die manier loopt Sevilla in op hun concurrenten. Ze komen tot op drie punten van leider Atlético Madrid. Dat wel vanavond nog speelt in eigen huis tegen Real Sociedad. Op FC Barcelona die op de 2de plaats staat naderen ze tot op twee punten en Real Madrid staat 3de met één punt voorsprong op Sevilla. Real Madrid moet wel nog morgen spelen. 

Na deze speeldag volgen er nog twee wedstrijden. Sevilla moet nog op bezoek bij Villareal en ontvangt op de laatste speeldag Deportivo Alavés in eigen huis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties