Onderhandelingen tussen Conté en Tottenham aan de gang maar wisselende geluiden over hoe die lopen

Onderhandelingen tussen Conté en Tottenham aan de gang maar wisselende geluiden over hoe die lopen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stunt Tottenham en haalt het Antonio Conte binnen als zijn volgende manager? Onlangs geraakte bekend dat clubeigenaar Levy een bedrag van twintig miljoen per jaar wil ophoesten om Conte te strikken. De Italiaan zegt alvast niet meteen mee.

Diverse media melden dat onderhandelingen aan de gang zijn tussen Tottenham Hotspur en Antonio Conte. Sterker nog, volgens transferextpert Fabrizio Romano zijn de besprekingen in een vergevorderde fase. Naast het salaris van Conte zouden ook de duur van zijn contract en nieuwe versterkingen besproken worden, net als de mogelijke aanstelling van Paratici als nieuwe Director of Football.

Paratici werkte in het verleden nog voor Juventus. Ook Sky in Italië bevestigt de besprekingen tussen Conte en Tottenham, maar brengt wel een belangrijke nuance aan. Er zou nog een aardig verschil zijn tussen het loon dat Conte vraagt en wat Tottenham wil geven.

Antonio Conte leidde het afgelopen seizoen Inter naar de titel in de Serie A, maar trok de poort achter zich dicht in Milaan. In Engeland staat Conte nog bekend vanwege zijn periode bij Chelsea van 2016 tot 2018.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties