Gennaro 'Bad Guy' Gattuso zou al na twee weken overwegen om op te stappen bij nieuwe club

Jelle Heyman
| 4 reacties
Gennaro 'Bad Guy' Gattuso zou al na twee weken overwegen om op te stappen bij nieuwe club

Gennaro Gattuso tekende twee weken geleden een contract als trainer bij Fiorentina maar die deal zou nu al onder vuur liggen.

Gattuso was vorig jaar nog trainer van Dries Mertens bij Napoli maar viel op de laatste speeldag uit de top 4 en kon geen Champions League-voetbal afdwingen. De ex-speler van -vooral- AC Milan werd bedankt voor bewezen diensten in Napels.

Na een hele stoelendans in de Serie A streek Gattuso neer in Firenze om Fiorentina te coachen. Maar volgens Italiaans transferspecialist Gianluca Di Marzio staat die samenwerking al na twee weken op losse schroeven.

Gattuso zou al in de clinch liggen met het bestuur over mogelijke transfers. De trainer wil groot uitpakken en wel wat miljoenen spenderen maar dat zien ze bij de clubleiding toch anders, zij zetten liever iets kleinere projecten op poten.

Fiorentina was enkele jaren geleden nog een te duchten subtopper in de Italiaanse Serie A maar lijkt ondertussen wat weggedeemsterd te zijn tot middenmoter die maar nipt de linkerkolom kan halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties