Geheim wapen voor Engeland tegen Duitsland? Champions League-winnaar mag uit zelfisolatie komen

Jelle Heyman
| 0 reacties
Geheim wapen voor Engeland tegen Duitsland? Champions League-winnaar mag uit zelfisolatie komen

Goed nieuws voor Gareth Southgate? Champions League-winnaars Ben Chilwell en Mason Mount mogen namelijk uit zelfisolatie komen op de dag van de wedstrijd tegen Duitsland.

Na de wedstrijd Schotland-Engeland testte Schotland-speler Billy Gilmour positief op het coronavirus en moesten Chilwell en Mount in zelfisolatie. De Chelsea-spelers hadden immers nauw contact gehad met de Schot.

Engeland speelt dinsdagavond tegen Duitsland voor een kraker in de achtste finales. Chilwell en Mount zouden individueel bijgetraind hebben en maandagnacht de zelfisolatie mogen verlaten.

En zo zit Engels bondscoach Gareth Southgate met een heus dilemma. Mount startte namelijk in de eerste twee groepswedstrijden voor Engeland tegen Kroatië en Schotland maar nu hij een week niet meer met de groep getraind heeft...

Op de linksachter zal Southgate hoogstwaarschijnlijk Luke Shaw opstellen maar de 22-jarige Mount heeft altijd al een streepje voor gehad bij de Engelse selectieheer. Tegen het middenveld van Duitsland met Kroos en Gündogan kan de snelheid van Mount misschien wel de sleutel tot succes zijn in de achtste finale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties