OFFICIEEL: wereldkampioen van 2018 aangekomen in Milaan om ploegmaat te worden van Saelemaekers

OFFICIEEL: wereldkampioen van 2018 aangekomen in Milaan om ploegmaat te worden van Saelemaekers

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit al even in de pijplijn en kan nu toch echt niet meer ontkend worden.

Olivier Giroud zal eerstdaags voorgesteld worden bij AC Milan. De Franse spits is namelijk donderdagavond onder veel persaandacht aangekomen in Milaan. Veel werd er niet gezegd tegen de pers, de Franse spits zal vrijdag zijn medische testen ondergaan bij AC Milan en dan voorgesteld worden.

Giroud, ondertussen toch al 34 jaar, komt over van Chelsea. Afgelopen seizoen moest hij echter tevreden zijn met veel minuten op de bank aangezien Tuchel voor zijn landgenoot Werner koos in de punt van het elftal. Bovendien staat ook Kai Havertz er soms en heeft Chelsea met Tammy Abraham nog een spits op de bank zitten.

Hoewel hij nooit helemaal incontournable is geweest bij zijn vorige club, heeft Giroud ondertussen wel een rijkgevulde prijzenkast met onder meer het wereldkampioenschap van 2018 en de Champions League van afgelopen seizoen.

Bij AC Milan hebben ze alleszins iets met iets oudere voorhoedes. Met Zlatan Ibrahimovic hebben ze namelijk nog een leeuw van 39 jaar in de spits staan die het niet nalaat om af een toe eens te brullen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties