Charles De Ketelaere blijft deur openhouden voor transfer, maar: "Dat zal ik niet tegen mijn manager zeggen"

Bjorn Vandenabeele
| 11 reacties
Charles De Ketelaere blijft deur openhouden voor transfer, maar: "Dat zal ik niet tegen mijn manager zeggen"
Foto: © photonews

Charles De Ketelaere is goed aan het seizoen begonnen. Voorlopig speelt hij op de plek van Hans Vanaken, maar die lijkt klaar om er opnieuw voor te gaan.

Hans Vanaken is terug bij Club Brugge, maar dat deert Charles De Ketelaere niet. “Ik zie hem niet als een concurrent”, zegt De Ketelaere aan Het Nieuwsblad. “Ik heb graag dat hij op het veld staat, hij brengt het niveau van de ploeg omhoog. Ik weet niet hoe hij zich fysiek voelt, maar hij kan zo goed voetballen dat hij geen problemen heeft met het niveau op training.”

Charles De Ketelaere wordt bij de terugkomst van Vanaken wellicht weer in een rol die meer bij spitsen aanleunt geduwd, maar ook daar ligt hij niet wakker van. Ook een transfer houdt hem niet echt bezig, al wil hij ook niet zomaar de boot afhouden. “Ik focus dit seizoen op Club, maar bij een mooie aanbieding zou het dom zijn deuren te sluiten.”

Een goed voorstel zal hoe dan ook bekeken worden, al is dat er (nog) niet. “Het ging om veel geld. Ik denk dat iedereen dan wel zou nadenken. Als een project zich aandient, moet je ook kijken naar de toekomst. Maar voorlopig is zo'n aanbieding er niet en zit ik op mijn plaats bij Club. Ik zal niet tegen mijn manager zeggen: Ik wil hier weg, zoek een ploeg voor mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties