Radja Nainggolan hoopte op een terugkeer naar Cagliari, maar die kwam er niet: "Ik voel me verraden"

Seppe Frans
| 2 reacties
Radja Nainggolan hoopte op een terugkeer naar Cagliari, maar die kwam er niet: "Ik voel me verraden"

Met de komst van Radja Nainggolan heeft Antwerp zijn toptransfer beet. Daar mag het vooral Cagliari dankbaar voor zijn. De Italiaanse club stond op het punt om hem (opnieuw) in te lijven, maar maakte zich op bijzondere wijze onmogelijk bij hun ex-speler.

Het Bosuilstadion: daar zal de 33-jarige Antwerpenaar (wellicht) zijn eerste wedstrijd ooit op de Belgische velden spelen. Al had Nainggolan liever teruggekeerd naar ‘zijn’ Cagliari. In het verleden verzamelde hij 188 optredens voor die club.

De transfer kwam er uiteindelijk niet en dat zindert nog steeds na bij ‘Il Ninja’: “Ik had bijzonder veel geld laten liggen om voor Cagliari te kunnen kiezen. Tot de voorzitter en de sportief directeur me gewoon lieten vallen”, vertelt hij aan het Italiaanse Unione Sarda.

Volgens de nieuwe aanwinst van Antwerp hebben de financiële perikelen bij zijn ex-club ervoor gezorgd dat hij niet kon terugkeren naar Sardinië. Deze problemen kwamen er in zijn ogen omdat de club zich te hard focuste op het halen van grote namen: “Ze hebben mij verraden en daar ben ik zeer teleurgesteld over. Ik heb enorm veel opgegeven om het shirt van Cagliari te kunnen dragen, maar ik merkte dat ze mij niet echt wilden. Ze namen gewoon aan dat ik wel zou komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties