Raul Jimenez is terug in de Premier League: "Het is een wonder dat ik nog leef"

Raul Jimenez is terug in de Premier League: "Het is een wonder dat ik nog leef"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Raul Jimenez kan zich opnieuw voetballer noemen. De Mexicaanse aanvaller keerde zaterdagmiddag terug in de Premier League nadat hij negen maanden geleden tegen Arsenal een zware blessure opliep.

Op 29 november stortte Raul Jimenez in na een hevige botsing met David Luiz. De aanvaller van Wolverhampton werd direct naar de hulpdiensten gebracht. Hij liep een schedelbreuk op en moest negen maanden wachten voordat hij weer aan competitievoetbal kon doen. 

En hij weet dat hij aan het ergste is ontsnapt. "De dokters zeiden dat het een wonder was dat ik nog leefde," zegt hij. "Het bot was gebroken, er was een bloeding en de operatie moest heel snel gaan. Uiteindelijk hebben de dokters ongelooflijk werk verricht."

Maar hij was altijd van plan om terug te keren. Het voorbije weekend maakte hij dan ook zijn wederoptreden tegen Leicester City. "Ik heb altijd gedacht dat ik na mijn revalidatie terug zou komen om te doen wat ik het liefste doe: voetballen. Ik heb er nooit aan gedacht om mijn carrière te beëindigen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties