Gent wil overwinteren in Conference League en kijkt ook naar Club Brugge: "Dan zijn ze een absolute topploeg"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties
Gent wil overwinteren in Conference League en kijkt ook naar Club Brugge: "Dan zijn ze een absolute topploeg"
Foto: © photonews

AA Gent neemt het deze week in Europa op tegen Flora Talinn, voor Club Brugge wacht dan weer PSG. Hein Vanhaezebrouck had al een duidelijke mening daarover.

De Buffalo's hebben de voorbije zeven jaar liefst vijf keer een Europese groepsfase gehaald en ook een paar keer weten te overwinteren. Zelfs een keertje in de Champions League, een ambitie die nu ook Club Brugge heeft - al is de loting heel erg lastig gebleken met Leipzig, Manchester City en PSG.

"Club Brugge heeft een fantastische loting. Als ze nu overleven in de Champions League zijn ze een absolute topploeg, maar zelfs de derde plaats wordt heel moeilijk", beseft Hein Vanhaezebrouck.

Europese lente

"Het zal niet makkelijk zijn voor hen om Europees te spelen in de lente. En dus zullen wij mogelijk op het einde van de rit het meeste matchen hebben afgewerkt. We hebben er al zes gespeeld in Europa, er komen er nog zes en we willen ook na de winter verder doen."

"Gent is voor mij een topploeg, nog eens overwinteren zou heel knap zijn. Dan moeten we niet te veel meer doorbomen over de 0 op 18 van vorig seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties