Tegenstander van Antwerp in Europa League kan maar niet winnen, liggen er kansen op de Bosuil donderdag?

Jelle Heyman
| 3 reacties
Tegenstander van Antwerp in Europa League kan maar niet winnen, liggen er kansen op de Bosuil donderdag?
Foto: © photonews

Eintracht Frankfurt eindigde vorig seizoen op een zucht van Champions League-voetbal in de Duitse Bundesliga maar strandde uiteindelijk op een punt van de vierde plaats. In de Europa League nemen ze het donderdag op tegen Antwerp.

Met Eintracht Frankfurt uit pot twee kreeg Antwerp een van de zwaarste ploegen om tegen te spelen in de groepsfase van de Europa League, alhoewel...

Dit jaar lukt het Eintracht Frankfurt niet om wedstrijden te winnen, na 6 speeldagen staat Frankfurt pas op de 12e plaats met 5 punten.

Zaterdagmiddag leek een thuiswedstrijd tegen Köln de ideale gelegenheid te bieden om met een overwinning aan te knopen maar er werd voor de 5e keer op rij gelijk gespeeld.  Eerder deden ze dat ook tegen Woflsburg, Stuttgart, Bielefeld en Augsburg.

Tussendoor werd er tegen Fenerbahçe ook nog gelijk gespeeld in de Europa League en op de eerste speeldag ging Frankfurt met 5-2 onderuit op het veld van Borussia Dortmund.

Net wanneer Priske op een goed spoor zit met Antwerp, lijkt dit wel het ideale moment om Eintracht Frankfurt te treffen in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties